Olemme tietokoneisiin, internetiin ja netin käyttöön erikoistunut vapaa-ajan blogi. Pyrimme pitämään lukijat ajan tasalla teknologian uutisista, tapahtumista, julkaisuista ja tutkimuksista, jotka vaikuttavat epäsuoralla tai suoralla tapaa jokaisen meistä elämään.

Digitalisaatio on omalla tavallaan saavuttanut yhden korkeimmista huipuistaan. Moni meistä ei varmasti pysy enää kunnolla edes mukana kaikista teknologian uusimmista tuulista ja löydöksistä! Tämän blogin perimmäisenä tarkoituksena onkin kerätä tätä tietoa samaan paikkaan, jotta lukijamme pystyvät seuraamaan paremmin sitä, mitä internetin maailmassa oikein tapahtuu. Lisäksi pyrimme päivittämään sivullemme aika ajoin informatiivisia ja käytännöllisiä oppaita ja muistilistoja, joiden avulla esimerkiksi ensimmäisen tietokoneen osto sujuu kätevämmin.

Kuten jokainen asia, myös internetin aikakauden mullistukset ovat tuoneet mukanaan netin käyttöön sekä hyviä että huonoja puolia. Muistamme siis pureutua blogissamme netin käytön pimeään puoleen, kuten nettikiusaamiseen ja nettihuijauksiin, jotka ovat tänä päivänä yhä enemmän ajankohtaisia puheenaiheita.

Digitalisaatio mullistaa elämäämme monella tapaa

On totta, että digitalisaatio on mullistanut elämäämme monella eri tapaa. Teknologia on avannut meille ovia maailmaan, jossa lähes kaikki on mahdollista. On mielenkiintoista nähdä, miten monet arkipäivän asiat hoituvat tänä päivänä tietokoneen ja netin välityksellä. Maksamme laskut, siirrämme rahaa, varaamme lippuja, pidämme yhteyttä, teemme veroilmoituksen, tilaamme vaatteita ja ostamme asunnon – kaikki tämä lähes aina netin välityksellä. Voimme jopa huomata käytöksessämme pientä riippuvuutta, sillä mietitäänpä tilannetta, jossa meillä ei olisi nettiyhteyttä käytössämme? Mitä silloin tapahtuisi?

Kaikki edellä mainitut teemat ovat mielenkiintoisia aiheita, joita haluamme jakaa kaikkien blogimme lukijoiden kesken. Olit sitten ensikertalainen tai käytät nettiä joka päivä, toivomme että tulet löytämään tältä sivulta mielenkiintoisia artikkeleita ja uutisia, joiden avulla opit uutta ja laajennat ymmärrystä internetin mielenkiintoisesta maailmasta.